GESTIÓ DE CAMPANYES

Tot Verni és l’empresa referent en serveis d’impressió i mailing electoral per a campanyes electorals de propaganda electoral a Catalunya. Des de 1994 realitzem el mailing electoral a eleccions al parlament europeu, eleccions municipals, eleccions autonòmiques i eleccions al congrés dels diputats i senat d’Espanya.

Amb més de 190 milions d’enviaments de mailing electoral, al llarg de tots aquests anys, som l’empresa per excel·lència en la seva gestió integral.

A Tot Verni tenim la convicció que el grup humà que formem aquesta empresa posem al servei dels nostres clients els nostres dons i talents. Aquesta consciència ens porta a desenvolupar i dur a terme la gestió integral dels serveis per a campanyes electorals.

La nostra feina és assessorar als nostres clients, compartir opinions i unir forces perquè el seu mailing electoral obtingui la seva funcionalitat i sigui un èxit.

Per la nostra dilatada presència en aquest sector comptem amb els millors col·laboradors per el seu excel·lent equip humà de màxima qualitat i professionalitat.